Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Termální ostrov Ischia

Tento ostrov a jeho nejbližší okolí skýtá vše – kopce, roviny, prameny, řeky, jezera, moře, ostrovy, poloostrovy, mysy... - tento ostrov je všeobjímající zahradou celé země, kterou velký stvořitel za místo pobytu člověku určil. Neapolský lékař Giulio Iasolini. Největším darem ostrova jsou slunce, pláže, krásná příroda, blízkost italské pevniny, příznivé podnebí, ale hlavně termální minerální prameny. Protože tento nádherný ostrov je velmi hornatý, hotely nebývají přímo u moře.

Program

  1. Den: Odjezd z Prahy v dopoledních hodinách.
  2. Den: Dopoledne trajekt na OSTROV ISCHIA v oblasti Neapolský záliv , odpoledne odpočinek u hotelového termálního bazénu.
  3. Den: Okruh po ostrově Ischia: ISCHIA PONTE je nejstarší částí obce Ischia s několika zajímavými kostely a monumentálním Aragonským hradem, jehož dějiny začínají již v dobách, kdy spolu soupeřili Řekové a Etruskové a první pevnost zde nechal vybudovat v r. 474 př. n. l. syrakúský tyran Hieron. Výhledy na ISCHIA PORTO - malebný přístav, kam neustále připlouvají a odplouvají rychlolodě, výletní jachty i rybářské čluny. Obec CASSAMICCIOLA TERME disponuje velkým množstvím termálních pramenů. Cassamicciola je hezké přístavní městečko s příjemnou pobřežní promenádou. Pramen Castiglione vedl k vybudování termálního parku. V této obci se léčilo mnoho slavných osobností jako např. neapolský král Ferdinand IV., pruský král Friedrich Wilhelm IV., bavorští králové Maxmilian a Ludvík I. a Garibaldi. LACCO AMENO je nejmenší obec na Ischii, ale má velmi dlouhé dějiny, sahající až do starověku. Symbolem Lacco Ameno je „Fungo“ – Hřib, větrnou a vodní erozí zformovaný tufový skalní útvar.
  4. Den: Pobyt u moře.
  5. Den: Výlet do městečka Forio. Město FORIO je největší obcí na Ischii. Dodnes zde stojí některé z původních 12 strážních věží, nestarší Torrione byla postavena v r. 1480. Forio má také velký počet kostelů. Po prohlídce možnost koupání na pláži nebo návštěva POSEIDONOVÝCH LÁZNÍ – termální park, který se proslavil po celém světě, nachází se na ploše 4 500 m2, je zde velký počet bazénů s termální vodou od 28 do 40°C, olympijský bazén s mořskou vodou, přírodní sauna, soukromá písčitá pláž atd.
  6. Den: Odpočinkový den nebo pro zájemce výlet na nejvyšší horu ostrova MONTE EPOMEO (789 metrů). Tato tufová hora nabízí velkolepý výhled na celý ostrov a na Neapolský záliv. Na vrcholku se nacházejí zbytky strážních budov z r. 1464.
  7. Den: Pobyt u moře.
  8. Den: Výlet do městečka SANT ANGELO, které je jedním z nejkrásnějších míst na Ischii. Jsou zde pastelově natřené domy, malý přístav a v pozadí zelené kopce poloostrova Punta Sant´Angelo. Možnost koupání v nově vybudovaném TERMÁLNÍM PARKU TROPICAL, které nabízejí podobně jako Poseidonův park, velký počet termálních bazénů. Také je zde možnost plavby loďkou na nedalekou pláž.
  9. Den: Dopolednemožnost pěší procházky na SORGETO, pobřží, kde teplé prameny vybublávají přímo v moři. Prameny jsou vyhledávané pro jejich léčebné preventivní účinky. Nebo koupání v termálním bazénu. Odpoledne trajekt zpět na pevninu a přejezd do ČR.
  10. Den: Příjezd do Prahy v poledních hodinách.

Ubytovnání

Hotel

Doprava

Autobusem

Strava

Polopenze

Termíny

DatumDélkaCena od
4. 6. - 13. 6.10 dní13 990,- KčVíce o ceně
Dospělí13 990,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • 7x polopenze
  • průvodce
  • trajekt na Ischii
  • 7x ubytování v hotelu (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • doprava autobusem

Fakultativně

  • 1/1 pokoj
  • výlet 6. den na Epomeo
  • pojištění léčebných výloh a storna

Slevy

  • sleva 55+

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?