Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Relaxace v Alpách - Tyrolské Alpy

Tento rozmanitý zájezd Vás zavede do oblasti západního Tyrolska - oblasti ledovců a malebných údolí, jejichž krásu si budete moci vychutnat při výletech s lehkou pěší turistikou. Ubytování je zajištěno v pěkném ****hotelu v pokojích s vlastním příslušenstvím. Stravování je formou polopenze (snídaňový bufet a večeře o 3 chodech).

Program

  1. Den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.
  2. Den: Průjezd malebných údolí ÖTZTAL a VENTER TAL do nejvýše položeného horského střediska v Tyrolsku VENT (1895 m). Odtud výlet do údolí ROFENTAL nebo možnost výjezdu lanovkou na STABLEIN, která leží pod druhou nejvyšší horou Rakouska WILDSPITZE (3772 m). Pěší túra vyhlídkovou cestou k chatě BRESLAUER HÜTTE s výhledy na ledovce okolních třítisícovek. Dojezd na ubytování do údolí Paznauntal.
  3. Den: Turistické středisko GALTÜR ,výjezd lanovkou na BIRKHAHNKOPF (2035 m) ležící na hranicích Tyrolsko -Vorarlbersko , pohodlný sestup nádhernou přírodou k jezerům KOPS-STAUSEE (1809 m) a ZEINISSEE nebo výstup na vrchol BREITSPITZ (2196 m) s kruhovým rozhledem na okolní třítisícovky.
  4. Den: Výlet pod mohutný horský masiv SILVRETTA : výjezd horskou vyhlídkovou silnicí SILVRETTA-HOCHALPENSTRASSE k jezeru SILVRETTA STAUSEE. Od jezera pěší turistika kolem malinkých jezírek k horské chatě SAARBRÜCKNER HÜTTE (2 538 m), která leží přímo pod třítisícovými masivy GROβES SEEHORN a GROβLITZNER.
  5. Den: Malebné městečko UMHAUSEN, které leží na začátku údolí Ötztal Pěší výlet přes ÖTZI-DORF (historická obydlí Ötziho), kolem masivního vodopádu STUIBENFALL, který je největší v Tyrolsku, do vesnice NIEDERTHAI a přes zajímavé vyhlídky zpět do Umhausenu. LANDECK - město v horní části údolí Innu s působivým dominantním hradem. Turistické středisko a východisko výletů do západního Tyrolska.
  6. Den: Městečko ISCHGL v údolí Paznauntal. Výjezd lanovkou k hraničnímu hřebeni se Švýcarskem. Výlet na VIDERJOCH s výhledy na Samnaugruppe a ostatní okolní horské skupiny.
  7. Den: Výlet do údolí PITZTAL : výjezd lanovkou k Zeiger Restaurant a pěší okružní výlet přes SECHSZEIGER (2 392 m) a HOCHZEIGER (2 560 m), ze kterého jsou nádherné kruhové výhledy po okolních téměř třítisícových masívech. Návrat lanovkou k autobusu. Odjezd do Čech. Příjezd do Prahy v nočních hodinách.

Ubytovnání

hotel ****

Doprava

Autobusem

Strava

Polopenze - snídaně formou bufetu, večeře servírované o 3 chodech

Termíny

DatumDélkaCena od
17. 7. - 23. 7.7 dní12 990,- KčVíce o ceně
Dospělí12 990,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • kartu Silvretta (vybrané lanovky a mýtně v ceně - 3., 4. a 6. den)
  • průvodce
  • 5x polopenzi
  • 5x ubytování v ****hotelu (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • dopravu autobusem

Cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu, splatná na místě, cca 2,7 € / os. / den

Fakultativně

  • pojištění léčebných výloh a storna
  • 1/1 pokoj

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?