Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Ligurská riviéra, Cinque Terre a Apuánské Alpy - krátkodobý zájezd

Zájezd do jedné z nejromantičtějších částí Itálie Vás zavede do jedinečných vesniček Cinque Terre umístěných odvážně na skalních útesech přímo nad mořem. Dalším lákadlem tohoto zájezdu je návštěva svahů Apuánských Alp s možností prohlídky lomu na mramor, která patří k jedinečným zážitkům. Ale ani návštěva Ligurské riviéry u Portofina a toskánského městečka Fiesole návštěvníka nezklame.

Program

  1. Den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.
  2. Den: Hlavní město Lombardie MILÁNO – kulturní centrum celé severní Itálie. Procházka po pěší zóně, galerie Emanuela II., rezidence milánských vévodů, gotická katedrála Dóm. CERTOSA DI PAVIA – prohlídka nejkrásnějšího italského kartuziánského klášterního komplexu ve skvělé renesanční architektuře s proslulým průčelím.
  3. Den: Prohlídka významného přístavního města JANOVA – procházka metropolí Ligurie, historickým centrem, které bylo zařazeno na seznam UNESCO, dóm sv. Vavřince, brána La Porta Soprana. Program v oblasti zvané LEVATSKÁ RIVIÉRA , která se rozprostírá východně od Janova. Z luxusního letoviska SANTA MARGARITA výlet lodí nebo místním autobusem do malebného PORTOFINA – údajně nejkrásnější ligurské přístavní městečko s luxusními vilami, odtud možnost nenáročné pěší turistiky s hezkými výhledy nebo lodí do romantické zátoky se středověkým klášterem SAN FRUTUOSO, pláží a poutní sochou Krista na mořském dně.
  4. Den: Výlet na jihovýchodní svahy APUÁNSKÝCH ALP. Výjezd autobusem kousek pod obec COLONNATA, z této obce pěší procházka na nádherné vyhlídky na Apuánské Alpy a slavné mramorové lomy. Dále průjezd k LOMŮM FANTISCRITTI, možnost návštěvy celosvětově unikátních lomů na carrarský mramor, kde se mramor těží přímo v nitru hory. Návštěva patří k nezapomenutelným zážitkům. CARRARA – hlavní město mramoru, nádherný dóm z carrarského mramoru, Muzeum mramoru.
  5. Den: Celodenní výlet do oblasti malebných romantických „orlích“ vesniček nad mořem CINQUE TERRE (UNESCO) – tato jedinečná oblast je dostupná pouze vláčky. Autobusem přijedeme do obce LEVANTO, odtud možnost vláčkem (kdo by nechtěl na pěší turistiku, může zůstat v Levantu – pěkné městečko a písčitá pláž) do obce MONTEROSSO a dále některý z úseků nádherné pěší trasy Cinque Terre – krásné výhledy na romantická městečka u moře, skalnaté pobřeží, romantické zátoky. Návrat zpět vlakem. Večer odjezd do ČR.

Ubytovnání

Hotel

Doprava

Autobusem

Strava

Polopenze

Termíny

DatumDélkaCena od
19. 5. - 24. 5.6 dní8 390,- KčVíce o ceně
Dospělí8 390,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • průvodce
  • 3x ubytování v hotelu (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 3x polopenzi

Fakultativně

  • pojištění léčebných výloh a storna
  • 1/1 pokoj

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?