Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Zillertálské Alpy, jezero Achensee a údolí Alpbachtal - s Alpbachtalskou slevovou kartou

Vybrané lanovky a koupaliště v ceně. Tento zájezd Vás zavede do jedné z nejhezčí a nejfotogeničtější oblasti rakouských Alp. Zillertálské Alpy i vedlejší Tuxerské Alpy mají působivou kulisu ledovců i dravých řek, jezero Achensee je romanticky obehnáno horami. Zájezd Vám zpříjemní „Albachtalská slevová karta“, která umožňuje využití lanovek v údolí Albachtal zdarma.

Program

  1. Den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.
  2. Den: Příjezd k jezeru ACHENSEE , které leží pod horskou skupinou ROFAN . V případě hezkého počasí možnost výjezdu lanovkou Erfurterhütte a odtud horskou cestou okolo jezera Grubasee na ROFANSPITZE (2 259 m n.m.). Variantně z městečka Maurach výlet podél jezera Achensee .
  3. Den: ALPBACH – výjezd lanovkou k chatě BEGREST. HORNBODEN a pěší výlet malebnou Panoramatickou cestou pod vrcholy WIEDERSBEGER HORN a STANDKOPF a zpět k lanovce.
  4. Den: Celodenní výlet do srdce krásných ZILLERTÁLSKÝCH ALP . Výlet od PŘEHRADY SCHLEGEISSPEICHER malebným údolím s říčkou a vodopády na hraniční sedlo s Itálií PFITSCHER JOCH (2 248 m n.m.) a k chatě RIF. PASSO DI VIZZE – krásné pohledy na italské Alpy.
  5. Den: NIEDERAU – výjezd lanovkou MARKBACHJOCHBAHN ke stejnojmenné chatě a pěší okruh kolem vrcholu Roßkopf s krásnými výhledy. Cestou možnost posezení u Anton-Graf-Hütte nebo Roßkopfhütte. Pro zdatnější výstup na Roßkopf (1 731 m n.m.)
  6. Den: Výlet do oblasti TUXER VORALPEN. Středisko HITERTUX. Možnost výjezdu lanovkou do výšky 3 270 m n.m. na vyhlídkovou plošinu na ledovci. Výlet z 1. mezistanice lanovky na vyhlídku TUXER JOCH (2 310 m n.m.) a údolím Weitental do Hintertuxu . V průběhu cesty krásné výhledy na údolí Tuxer Tal a vrcholy s ledovci dosahující výšky přes 3 000 metrů.
  7. Den: Výjezd lanovkou z Reithu na REITHER KOGEL, cesta přes Gumpoltkopf k Hechenblaikenalm a Kohlgrubenalm a dále k horské stanici Wiedersbergerhornbahn, sjezd lanovkou do Alpbachu (doba chůze cca 3,5 hodiny). Při špatném počasí procházka romantickou soutěskou TIEFENBACHKLAMM. Příjezd v nočních hodinách.

Ubytovnání

Neuvedeno

Doprava

Autobusem

Strava

Polopenze

Termíny

DatumDélkaCena od
11. 7. - 17. 7.7 dní10 990,- KčVíce o ceně
Dospělí10 990,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • průvodce
  • 5x polopenzi
  • Alpbachtalskou kartu (Alpbachtalská karta zahrnuje bezplatné použití lanovek 3., 5., 7. den a návštěvu koupališť)
  • dopravu autobusem
  • 5x ubytování v hotelu a depandanci (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)

Fakultativně

  • 1/1 pokoj
  • pojištění léčebných výloh a storna

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?