Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Perly severní Itálie - ubytování v hotelu

V tomto zájezdu navštívíte skvosty severu Itálie, které neodmyslitelně patří mezi hlavní cíle turistů celého světa, a zároveň se vykoupete na oblíbených plážích na východním pobřeží Itálie. Budete mít možnost si prohlédnout Benátky a vychutnat si jejich atmosféru, stejně jako atmosféru státečku San Marino, kochat se stále nádhernými městy severní Itálie (Padova, Verona, Ravenna, Ferrara, Bologna). Při zpáteční cestě se podíváte i do nádherné horské oblasti severní Itálie - Dolomit.

Program

  1. Den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.
  2. Den: SIRMIONE - malebné městečko na jihu jezera LAGO DI GARDA vystavěné při termálních pramenech využívaných k léčení, s krásnou pobřežní promenádou mezi palmami. VERONA (UNESCO) - město Romea a Julie s vyhlášeným antickým amfiteátrem s vynikající akustikou, s řadou paláců významných rodů a kostelů s nádhernou výzdobou.
  3. Den: Pobyt u moře.
  4. Den: RAVENNA (UNESCO) - důležité přístavní město s řadou významných historických památek, zejména ho proslavily krásné církevní mozaiky v antickém i byzantském slohu. SAN MARINO (UNESCO) - samostatná republika ležící na svazích hory Monte Titano.
  5. Den: Pobyt u moře.
  6. Den: FERRARA (UNESCO) - město s bohatou minulostí, středověkým centrem, s širokými ulicemi s mnoha renesančními paláci a zahradami. BOLOGNA - důležité univerzitní město s řadou historických památek, zvláště s charakteristickými středověkými věžemi. Evropské město kultury 2000.
  7. Den: Pobyt u moře.
  8. Den: BENÁTKY (UNESCO) - světově proslulé město rozložené v laguně mezi pevninou a otevřeným mořem na 118 ostrůvcích při 150 kanálech, přes něž se klene 400 mostů, s nábřežními promenádami i úzkými uličkami, s romantickými zákoutími, zejména však s obrovským počtem palácových staveb a více než stovkou kostelů.
  9. Den: PADOVA - univerzitní město se stavbami z 12.-15. století s obrovským náměstím se sochami a vodotrysky Prato della Vale a malebným starým městem a bazilikou Sv. Antonína.Průjezd nejhezčí partií východních Dolomit. CORTINA d'AMPEZZO - horské středisko, dějiště zimní olympiády 1956. JEZERO MISURINA - malebné jezero v oblasti Dolomit , na jehož severu se tyčí dominanta Tre Cime di Lavaredo.
  10. Den: Příjezd v ranních hodinách.

Ubytovnání

Hotel

Doprava

Autobusem

Strava

Polopenze

Termíny

DatumDélkaCena od
11. 6. - 20. 6.10 dní12 490,- KčVíce o ceně
Dospělí12 490,-
11. 6. - 20. 6.10 dní12 490,- KčVíce o ceně
Dospělí12 490,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • doprava autobusem
  • průvodce
  • 7x ubytování v hotelu (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 7x polopenze

Fakultativně

  • pojištění léčebných výloh a storna
  • 1/1 pokoj

Slevy

  • sleva 55+ v termínu 11.6. - 20.6.

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?