Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Korsika - turistika a moře

Ostrov, jehož nejkrásnější subtropická příroda nabízí nejen azurové moře s fantastickým pobřežím, ale i štíty horských velikánů, romantické kaskády a zákoutí ve stínu staletých pinií a korkových dubů.

Program

  1. Den: Odjezd z Prahy v dopoledních hodinách.
  2. Den: Trajektem do BASTIE na KORSICE . Průjezd hornatým vnitrozemím. Krátká túra s koupáním v horách v kouzelných ANGLICKÝCH KASKÁDÁCH. Pokračujeme do zátoky Propriano , ubytování v bungalovech. Dojezd v pozdních hodinách.
  3. Den: Koupání a pobyt u moře. Odpoledne pro zájemce návštěva nedalekého proslulého naleziště prehistorické kultury FILITOSA s mnoha menhiry.
  4. Den: Brzy ráno pohodová turistika pod siluetou skalních věží BAVELLA ke skalnímu oknu TROU DE LA BOMBE, pro zájemce s výstupem na PUNTA VELACO (1 488 m) s fantastickým výhledem na východní i západní pobřeží Korsiky .
  5. Den: Ráno si prohlédneme „nejkorsičtější“ město SARTENE . Z úzkých křivolakých uliček na nás dýchne duch minulosti krevní msty a pirátských výprav. Pokračujeme do vyhlášeného BONIFACIA . Prohlídka města, které je se svými bělostnými útesy řazeno k největším pozoruhodnostem Evropy. Pro zájemce krásná projížďka lodí pod skalnatými útesy.
  6. Den: Pobyt u moře. Pro neposedné středně náročná turistika v oblasti ZONZY – vrchol MONTE CALVA (1 377 m) s pěknou vyhlídkou, vodopád tzv. „ČŮRAJÍCÍ KOHOUTEK“. V podvečer prohlídka městečka PROPRIANO .
  7. Den: Brzy ráno přejezd do oblasti Corte. Cestou navštívíme bizarní skály CALANCHE (UNESCO). Po krátké procházce touto pastvou pro oči, kde barevné skalní útvary ostře kontrastují s azurovou hladinou moře se krátce zastavíme ve vyhlášeném letovisku PORTO . Krátký přejezd do Evisy, východiště jedné z nejznámějších atrakcí ostrova Korsika , soutěsky SPELUNCA. Pohodová turistika s možností koupání v kaskádách. Přejezd hluboce zaříznutým monumentálním kaňonem řeky Golo do městečka Corte . Pozdě večer ubytování.
  8. Den: Po snídani krátký přejezd do Tatone, lehká turistika k salaším TOLA s vynikajícím sýrem a vínem, pro zájemce pohodová turistika k nejhezčím kaskádám Korsiky na řece MANGANELO a pod majestátním více než 2 500 metrů vysokým Monte Rotondo. Pozdě odpoledne návštěva starobylého CORTE s hrdě se tyčící citadelou pod horskými velikány.
  9. Den: Po snídani odjezd do BASTIE , prohlídka přístavního města, poslední nákupy dárků. Odpoledním trajektem plavba do Itálie. Odjezd směr ČR.
  10. Den: Návrat do ČR.

Ubytovnání

Bungalov

Doprava

Autobusem

Strava

Polopenze - česká strava připravovaná na místě českou kuchařkou

Termíny

DatumDélkaCena od
3. 9. - 12. 9.10 dní15 290,- KčVíce o ceně
Dospělí15 290,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • průvodce
  • 2x ubytování v Corte se snídaní
  • 5x polopenze (jednoduchá strava připravovaná českou kuchařkou)
  • pobytovou taxu
  • 5x ubytování v chatkách (kuchyňka, 2 ložnice, příslušenství)
  • vstupní a výstupní poplatek
  • dopravu autobusem
  • trajekty

Fakultativně

  • 1/1 pokoj výjimečně na vyžádání v CK
  • pojištění léčebných výloh a storna

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?