Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Švýcarsko na balkóně Alp - ubytování v hotelu

- ubytování v hotelu Jen málo míst na světě skýtá tak úžasné výhledy na čtyřtisícové vrcholy jako oblast Vaudských Alp v okolí střediska Leysin a tolik možností k vycházkám v kouzelném prostředí švýcarských hor a jezer.

Program

  1. Den: Odjezd z Prahy ve večerních hodinách.
  2. Den: Dopoledne zastávka u hradu HABSBURK, který je kolébkou rodu známého i z našich dějin. Pokračování cesty do střediska LEYSIN ve Švýcarsku . Odpoledne výjezd lanovkou na vyhlídkový bod LA BERNEUSE s otáčivou restaurací s panoramatickým výhledem na 29 čtyřtisícovek od Mont Blancu přes Matterhorn až k Eigeru i na Ženevské jezero a Rhonské údolí.
  3. Den: Na skok v domově bernardýnů. Výlet na průsmyk VELKÝ SVATÝ BERNARD na hranicích s Itálií ve výšce 2 461 m n.m. Vycházka v okolí průsmyku a pro zájemce návštěva muzea a chovné stanice bernardýnů. Odpoledne průchod soutěskou DURNAND s visutými dřevěnými chodníčky.
  4. Den: Kde hráli čerti kuželky. Odjezd do DIABLERETS, který je ideálním východiskem k ledovci GLACIER 3000. Z průsmyku COL DE PILLON výjezd lanovkou k horní stanici, která byla vybudována podle návrhu věhlasného architekta Maria Botty a která tvarem připomíná ďáblovy vidle. Od horní stanice lanovky se vydáme na vyhlídku s impozantním panoramatem hor včetně štítů Matterhornu či Mont Blancu z méně známé perspektivy. Po moderním visutém mostě dlouhém 107 m pak snadno přejdete na nejbližší vrchol SCEX ROUGE. Poté můžete sjet sedačkovou lanovkou přímo na ledovec a po něm se vydat až k vyhlídce do údolí. Velmi zdatní turisté mohou dál pokračovat po ledovci k chatě Prarochet a dále k přehradě Sametech a odtud sjet lanovkou do Gsteig, kam pro ně přijede autobus. Ostatní se vrátí lanovkou do průsmyku a vydají se na vycházku k jezeru RETAUD.
  5. Den: ŽENEVSKÉ JEZERO. Nejprve zastávka u nejnavštěvovanějšího hradu celého Švýcarska- CHILLONU. Vycházka po pobřežní rozkvetlé promenádě do MONTREUX . Zastávka ve VEVEY, kde k poctě Charlese Chaplina bylo otevřeno jeho muzeum. Odpoledne vycházka ve vinicích oblasti LAVAUX, která je zapsána na seznam světového dědictví UNESCO.
  6. Den: Odjezd přes PRŮSMYK FORCLAZ k francouzské hranici a výjezd soustavou tří lanovek a vláčků k přehradě EMOSSON, odkud se naskýtají úchvatné výhledy na celý hřeben MONT BLANCU. Vycházka kolem přehradní hráze k původní staré přehradě (cca 3 hodiny chůze). Odpoledne relaxace v termálních lázních LAVEY-LES-BAINS.
  7. Den: Turistika ve středisku LEYSIN, které nabízí 160 km vycházkových tras od jednoduchých až po náročné horské cesty. K večeru odjezd.
  8. Den: Návrat do Prahy v ranních hodinách.

Ubytovnání

hotel *** - Je možnost využít zdarma bazén v partnerském hotelu (cca 500 m).

Doprava

Autobusem

Strava

Plná penze - polopenze formou švédských stolů + balíčky na oběd

Termíny

DatumDélkaCena od
22. 7. - 29. 7.8 dní13 990,- KčVíce o ceně
Dospělí13 990,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • 5 x balíček na výlety
  • průvodce
  • 5x polopenze – vše švédské stoly
  • 5x ubytování (hotel*** , dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím).
  • doprava autobusem

Cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu cca 4 CHF / den (splatná na místě).
  • Cena nezahrnuje vstupy (cca 200 CHF).

Fakultativně

  • pojištění léčebných výloh a storna
  • 1/1 pokoj - povinný při nedoobsazení a na ověření v CK

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?