Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Národní parky Slovenska, památky a termální lázně

Týdenní pobyt v oblasti Liptova je spojen s poznáváním nejkrásnějších míst této části Slovenska. Vysoké a Nízké Tatry, NP Velká Fatra patří k nejkrásnějším pohořím na Slovensku. Opakem k turistickým vycházkám v horách bude poznávání kulturních a architektonických památek, jako jsou například nádherné zámky a hrady Beckov a Bojnice. Poznávací části programu jsou příjemně kombinovány s možností odpočinku v různých lázeňských a termálních komplexech.

Program

  1. Den: Odjezd v časných ranních hodinách. ČACHTICE - romantická zřícenina hradu nechvalně známá vinou hraběnky Alžběty Báthoriové. BECKOV - pěkná zřícenina hradu zmiňovaná již začátkem 13. století.
  2. Den: VYSOKÉ TATRY - ŠTRBSKÉ PLESO - druhé největší jezero slovenské části Vysokých Tater s neopakovatelnou kulisou tatranských štítů. Výlet Mlynickou dolinou k vodopádu SKOK a okolo Štrbského plesa . V podvečer koupání v Popradě .
  3. Den: Výlet do NP NÍZKÉ TATRY : DÄMENOVSKÁ JESKYNĚ SĽOBODY - jeskynní systém s 30 km prozkoumaných jeskynních chodeb byl vytvořen říčkou Dämenovkou. Výjezd lanovkou na CHOPOK, v případě hezkého počasí pro zdatné hřebenová túra na nejvyšší horu Nízkých Tater ĎUMBIER.
  4. Den: Výlet do oblasti NP VELKÁ FATRA : Ružomberok - výjezd lanovkou na MALINO BRDO, pěší přechod přes VLKOLÍNEC (horská osada zapsaná na seznamu UNESCO, žijící skansen). Odpoledne koupání v termálních lázních BEŠEŇOVÁ - blahodárné účinky těchto pramenů využívali již Keltové. Je zde také celoročně fungující termální koupaliště.
  5. Den: Druhý výlet do oblasti NP VYSOKÉ TATRY : výjezd lanovkou na SKALNATÉ PLESO. Přechod části Tatranské magistrály na CHATU PRI ZELENOM PLESE, cestou výhledy na vápencové Belianské Tatry, sestup Dolinou Kežmarskej Bielej Vody do Tatranských Matliarov .
  6. Den: BOJNICE - nádherný romantický zámek , který patří mezi nejnavštěvovanější kulturněhistorické památky Slovenska. Koupání v termálním koupališti ČAJKA. Příjezd do Prahy v nočních hodinách.

Ubytovnání

Pension

Doprava

Autobusem

Strava

Polopenze

Termíny

DatumDélkaCena od
11. 8. - 16. 8.6 dní8 490,- KčVíce o ceně
Dospělí8 490,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • 5x polopenzi
  • průvodce
  • 5x ubytování (dvoulůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • doprava autobusem

Fakultativně

  • 1/1 pokoj
  • pojištění léč. výloh a storna

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?