Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Rozmanité národní parky Pyrenejí

Tento zájezd je zaměřen na poznání francouzské části Pyrenejí, ale podíváte se také do nádherné španělské části. Pyreneje skýtají nepřeberné množství ojedinělých přírodních scenérií a zajímavých míst. Podniknete řadu výletů ve snad nejkrásnější oblasti Pyrenejí, v okolí nejvyšší hory francouzské části pohoří Vignemale.

Program

  1. Den: Odjezd z Prahy v odpoledních hodinách.
  2. Den: Odpoledne příjezd do městečka ST. LARY . Ubytování v apartmánech nad městečkem St. Lary . Možnost procházky po okolních kopcích s výhledy hluboko do údolí na městečko St. Lary i malebné vrcholy Pyrenejí .
  3. Den: Výstup ze sedla Col du Tourmalet (jezdí se Tour de France) na PIC DU MIDI DE BIGORRE, odkud se naskýtají panoramatické kruhové výhledy na hlavní hřeben Centrálních Pyrenejí a do Akvitánské nížiny.
  4. Den: Výlet k jezeru LAC DE GAUBE a malebnou dolinou s množstvím potoků a kaskád pod mohutnou stěnou nejvyšší hory francouzských Pyrenejí VIGNEMALE. LURDY - věhlasné poutní místo římskokatolických věřících s léčivou vodou.
  5. Den: Výlet v NÉOUVILLSKÉM NÁRODNÍM PARKU. Park s překrásnými jezery, pěknými výhledy a úchvatnou přírodou. Podél jezera LAC DE L’OULE k chatě REFUGE DE BASTAN a dále na sedlo pod vrcholem Pic Bastan (2715 m n. m.), krásné výhledy na jezera a nejvyšší horu oblasti Pic de Néouville (3091 m n. m.).
  6. Den: - Návštěva horského střediska GAVARNIE a výlet k nejznámějšímu ledovcovému karu CIR-QUE DE GAVARNIE, z jehož strmé karové stěny pokryté v nejvyšší části ledovci spadá přes 20 vodo¬pádů, z nichž nejvyšší překonává výšku 422 metrů. LUZ-SAINT-SAUVEUR – romantické starobylé městečko překrásně umístěné na prahu soutěsky řeka Pau, opevněný kostelík postavený rytířským řádem Templářů ve 12. století.
  7. Den: Výlet do nejkrásnějšího národního parku španělských Pyrenejí - NP ORDESA (UNESCO). Pěší turistika v kaňonu Ordesa s několika krásnými vodopády pod 800 metrů vysokými skalními stěnami.
  8. Den: Druhý výlet v NÉOUVILLSKÉM NÁRODNÍM PARKU. Túra do oblasti nádherných jezer LAC D´ORÉDON a LAC D´AUBERT.
  9. Den: Dopoledne odjezd z Pyrenejí . Devítihodinová zastávka na pobřeží Středozemního moře, koupání na krásných písčitých plážích u NARBONNE (letovisko Narbonne Plage - městečko s dlouhou pláží, restauracemi a příjemným centrem). Přejezd přes Francii a Německo.
  10. Den: Příjezd do Prahy v odpoledních hodinách.

Ubytovnání

Apartmán

Doprava

Autobusem

Strava

Polopenze - česká kuchyně - připravovaná na místě českou kuchařkou

Termíny

DatumDélkaCena od
20. 8. - 29. 8.10 dní13 990,- KčVíce o ceně
Dospělí13 990,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • dopravu autobusem
  • průvodce
  • 7x ubytování v apartmánech s možností vaření
  • 7x snídani a 6x večeři (jednoduchá strava připravovaná českou kuchařkou)

Fakultativně

  • studio pro 2 osoby
  • pojištění léčebných výloh a storna
  • 1/1 pokoj

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?