Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Pohodový pobyt na Podkarpatské Rusi

Chcete navštívit Podkarpatskou Rus? Toužíte poznat nebo se vrátit na toto malebné území? V tom případě máme pro Vás nachystánu akci, při které formou hvězdicovitých výletů ze dvou základen můžete s námi prokřižovat střední a východní část zdejšího kraje. Pojeďte na pohodový pobyt plný romantických toulek po údolích, hřebenech a vesnicích zpestřený místním „folklórem“ s podporou autobusu a noclehy v hotelu a v turbáze (turistické základně).

Program

  1. Den: Odjezd z ČR v podvečerních hodinách, noční tranzit Slovenskem na Podkarpatskou Rus.
  2. Den: Dopolední prohlídka hlavního města UŽHORODU, jeho centrum, skanzen a hrad, přejezd do střední oblasti Podkarpatské Rusi, ubytování v hotelu (4x na stejném místě).
  3. Den: Návštěva perly Karpat - SINĚVIRSKÉHO JEZERA, vycházka či túra v NP SINĚVIR.
  4. Den: Túra pod BORŽAVSKOU POLONINOU k vodopádu ŠIPOT, nebo s pomocí sedačkové lanovky výlet na její hlavní hřeben.
  5. Den: Návštěva vesnice KOLOČAVA s hrobem NIKOLY ŠUHAJE a českých četníků, muzeem I. Olbrachta a historie.
  6. Den: Přejezd do RACHOVSKÉ OBLASTI s několika poznávacími zastávkami cestou (dřevěné kostelíky, geografický střed Evropy, košíkářská vesnice IZA), ubytování v turbáze (3x na stejném místě).
  7. Den: Návštěva JASINY - bývalého nejvýchodnějšího městečka první republiky.
  8. Den: Pěší túry v okolí JABLONICKÉHO PRŮSMYKU, v případě příznivého počasí a zájmu klientů fakultativní motovýlet na SVIDOVECKÝ HŘEBEN s vrcholem BLIZNICA.
  9. Den: Zastávka ve vyhlášené SOLOTVINĚ (pro zájemce koupání ve slaném jezírku) a prohlídka města a hradu v MUKAČEVĚ. Večer odjezd na hranice.
  10. Den: Návrat do ČR kolem poledne.

Ubytovnání

Hotel

Doprava

Autobusem

Strava

Polopenze

Termíny

DatumDélkaCena od
13. 7. - 22. 7.10 dní10 990,- KčVíce o ceně
Dospělí10 990,-
7. 8. - 16. 8.10 dní10 990,- KčVíce o ceně
Dospělí10 990,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • 7x polopenze
  • vedoucí zájezdu
  • 4x ubytování v hotelu a 3x v turbáze - jednoduché ubytování ve dvoulůžkových pokojích s příslušenstvím (na vyžádání i 1/3 pokoje)
  • pojištění léčebných výloh a storna
  • doprava autobusem

Fakultativně

  • 1/1 pokoj - zde povinný při nedoobsazení

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?