Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Alsaská pohádka o víně

Málokde v Evropě se podařilo tak stmelit kulturu dvou národů jako v Alsasku, o tom svědčí i zvyky a svátky. Čeká vás krásná příroda Vogéz, turistika vysoko nad jezery i mezi vinohrady, krásná hrázděná městečka, tradice města Colmar a Štrasburk a alsaská slavnost roku – průvod trubačů a alegorických vozů. Ochutnáte alsaské speciality: víno, sýr a tarte flambée.

Program

  1. Den: Odjezd z Prahy v pozdních večerních hodinách.
  2. Den: ŠTRASBURK (UNESCO), „křižovatka Evropy“, gotická katedrála Notre Dame, čtvrť s kanály „Petite France“. Cesta krajem Obernai, rodiště patronky Alsaska sv. Otýlie, zachovalé centrum s hrázděnými domy. Hrad HAUT-KOENIGSBOURG, prohlídka a výhledy.
  3. Den: Město THANN s gotickým kostelem, procházka mezi vinohrady, selský trh. Vyhlídková cesta na Grand Ballon, nejvyšší vrchol Vogéz, lehká turistika - jezera Lac Blanc a Lac Vert. ÉGUISHEIM, středověké město s hrázděnými domy, hradem a ulicemi do kruhu, ochutnávka vína přímo u vinaře, včelích produktů, sýra münster a bábovky kougelhopf. Hrázděné město KAYSERSBERG, fakult. večeře – alsaská specialita tarte flambée. TURCKHEIM, malebné renesanční městečko s večerním překvapením.
  4. Den: COLMAR : tradice města na vinné stezce, čtvrť "Malé Benátky", hrázděné domy plné květů, projížďka lodí po kanále, muzeum Unterlinden se vzácným oltářem Matthiase Grünewalda. RIQUEWIHR, nejkrásnější ves na vinné stezce. RIBEAUVILLÉ, půvabné městečko na úpatí tří hradů, vinařská slavnost trubačů a festival vína s průvodem alegorických vozů a rytířů na koních… a víno teče v kašně pro každého, ochutnáte místní víno a sýry. Pro milovníky klidu variantně turistika mezi hrady a vinicemi. Pozdě večer odjezd.
  5. Den: Návrat do Prahy časně ráno.

Ubytovnání

Hotel

Doprava

Autobusem

Strava

Vlastní

Termíny

DatumDélkaCena od
2. 9. - 6. 9.5 dní6 990,- KčVíce o ceně
Dospělí6 990,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • průvodce
  • dopravu autobusem
  • 2x ubytování v hotelu

Fakultativně

  • 1x večeře
  • 1/1 pokoj - zde povinný při nedoobsazení
  • pojištění léčebných výloh a storna
  • 2x snídaně

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?