Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Toskánsko

Vedle proslulých, každému známých a turisty nejnavštěvovanějších míst v Itálii, jako jsou Benátky, Řím či Florencie je na území Itálie nespočetné množství dalších zajímavostí a památek. Právě takováto místa, která se ne vždy dostávají do programu tradičních tras zájezdů, vám chceme nabídnout při našich toulkách Toskánskem.

Program

  1. Den: Odjezd z Prahy v odpoledních hodinách.
  2. Den: FLORENCIE (UNESCO) - město, do jehož tváře se tak významně vepsala italská renesance. Metropole Toskánska s mnoha památkami: Dóm Santa Maria dei Fiori, Giottova zvonice, slavné náměstí Signoria se sochou Davida, volno. Návštěva lázní Montecatini. Nocleh.
  3. Den: SIENA (UNESCO) - město, jehož kostely a paláce vytvářejí působivý architektonický komplex. SAN GIMIGNANO (UNESCO) - jedno z nejatraktivnějších míst Toskánska , jeho hradby a historické rodové věže dokreslují malebný obraz středověkého města. VOLTERRA s impozantními středověkými paláci. Nocleh.
  4. Den: PISA (UNESCO) - město s unikátním dómem a proslulou šikmou věží. LUCCA - elegantní podmanivé město, obklopené hradbami,nabízí ve svém středu atraktivní směs náměstí, malých kostelů, muzeí, galerií a dlážděných uliček.
  5. Den: Příjezd do Prahy v dopoledních hodinách.

Ubytovnání

Hotel

Doprava

Autobusem

Strava

Snídaně

Termíny

DatumDélkaCena od
6. 5. - 10. 5.5 dní6 390,- KčVíce o ceně
Dospělí6 390,-
25. 9. - 29. 9.5 dní6 390,- KčVíce o ceně
Dospělí6 390,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • 2x ubytování v hotelu (dvoulůžkové pokoje)
  • 2x snídani
  • průvodce
  • dopravu autobusem

Fakultativně

  • pojištění léčebných výloh a storna
  • 2x večeře
  • 1/1 pokoj

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?