Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Krásy Andalusie - letecky

Tento náš zájezd je zaměřen na poznání nádherné pohádkové oblasti Andalusie. Navštívíme světově proslulá místa s maurskou historií jako jsou Granada, Sevilla, ev. Cordoba, ale i bílá andaluská městečka, často neuvěřitelně rozložená na skalních útesech. Zájezd si zpestříme výlety do zajímavých přírodních oblastí (např. NP Torcal, skála Gibraltar).

Program

  1. Den: Odlet z Prahy, přílet do Andalusie .
  2. Den: Procházka v PŘÍRODNÍM PARKU TORCAL DE ANTEQUERA, kde vápencové skály tvoří rozsáhlé skalní městečko. Území je chráněnou krajinnou oblastí kvůli hojnému výskytu vzácných rostlin. ANTEQUERA – zastávka u unikátní památky – dolmenů na okraji městečka. Prohlídka města CORDOBA, jednoho ze skvostů Andalusie se spoustou zajímavých památek - katedrála/mešita, římský most, židovská čtvrť aj.
  3. Den: Výlet do srdce Andalusie - města GRANADA (UNESCO) - zasazeného do přírody na úpatí pohoří Sierra Nevada s pohádkově krásnými památkami z doby maurské nadvlády (palác Alhambra, letohrádek Generalife se zahradami, pevnost Alcazaba, čtvrť Albaicín se širokým výhledem aj.).
  4. Den: Odjezd brzy ráno na dlouhý výlet za dalšími jedinečnými místy Andalusie . Zastávka v romantickém městečku VEJER DE LA FRONTERA – půvabné „bílé městečko“ s krásnými vyhlídkami. Prohlídka centra města CÁDIZ – malebné bílé město ležící na úzkém poloostrově, významný přístav, pěkná katedrála, příjemné promenády. Na závěr zastávka ve „městě sherry“ – JEREZ DE LA FRONTERA.
  5. Den: Pobyt u moře. Pro zájemce půldenní výlet vláčkem (jízdné cca 3,6 Eur jedna cesta) s průvodcem do nedalekého města MALAGA – přímořské historické město s mohutnou katedrálou, maurskou pevností a rodným domem Pabla Picassa.
  6. Den: Prohlídka GIBRALTARU - britská kolonie s bezcelní zónou, výlet na mohutnou skálu s pevností a s výhledy na africký kontinent. Jediná volně žijící kolonie opic v Evropě. Přejezd přes hory do oblasti bílých městeček a návštěva Rondy. RONDA – malebné nad skalní rozsedlinou rozložené městečko, které upoutá každého návštěvníka svou roztomilostí.
  7. Den: Pobyt u moře nebo možnost fakultativního výletu do Sevilly. SEVILLA (UNESCO) - město přezdívané pro svou krásu perlou Andalusie s třetí největší katedrálou v Evropě, s překrásným romantickým zámkem v maurském slohu a bílou židovskou čtvrtí.
  8. Den: Transfer z hotelu na letiště a odlet do Prahy.

Ubytovnání

hotel **** - Hotelový komplex situovaný v pečlivě udržované zahradě se nachází v klidnější části letoviska Fuengirola. Nákupní možnosti, bary a restaurace najdete cca 500 m od hotelu. Hotel má vnitřní a venkovní bazén, WiFi, zahradu aj. Pokoje s vlastním sociálním zařízením jsou vybaveny klimatizací, telefonem, satelitní TV, Wi-Fi, fénem, trezorem (za poplatek), balkonem nebo terasou. Krásná, písčitá pláž se nachází jen pár kroků od hotelu cca 150 m, kam se dostanete přes místní komunikaci, popř. lze využít hotelový podchod. Lehátka a slunečníky jsou na pláži za poplatek. (cca 9 Eur - 2x lehátko + slunečník).

Doprava

Letecky

Strava

Polopenze

Termíny

DatumDélkaCena od
13. 5. - 20. 5.8 dní25 990,- KčVíce o ceně
Dospělí25 990,-
30. 9. - 7. 10.8 dní25 990,- KčVíce o ceně
Dospělí25 990,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • letecká doprava do Andalusie
  • průvodce
  • místní autobus na výlety
  • 7x ubytování v hotelu**** (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)
  • 7x polopenze, sklenice vody a vína k večeři

Cena nezahrnuje

  • Fakultativní výlet do Sevilly - cena 40 Euro (nezahrnuje vstupné a místního průvodce) - nutná rezervace předem v CK nejpozději při doplatku, platba na místě.

Fakultativně

  • 1/1 pokoj - povinný a na vyžádání v CK
  • pojištění léčebných výloh a rozšířeného storna do 40 000 Kč
  • vstupné do Alhambry s rezervací (nutno objednat při přihlášení, rezervaci španělská CK potvrdí až měsíc před zájezdem, nebude-li, částka bude klientovi obratem vrácena)

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?