Zájezdy dle kategorie
Zájezd:
Nejžádanější města

O nás

Na našich webových stránkách www.zajezdy-do.cz najdete množství různých zájezdů do různorodých destinací celého světa. Jsou zde zájezdy několika renomovaných a pojištěných cestovních kanceláří (CK Mayer&Crocus, CK Trumf, CK Amitours, CK KTour a dalších), které pořádají podrobné poznávací zájezdy nejen po Evropě, pobytové zájezdy s výlety, pobytové zájezdy s výlety z termálních lázní, zájezdy s lehkou pěší turistikou a krátkodobé poznávací zájezdy. Mezi těmito zájezdy můžete najít také zájezdy do vzdálených zemí a exotických destinací. Mezi nejoblíbenější patří zájezdy do ChorvatskaFrancie, Itálie, Německa (vč.velmi pohostinné spolkové země Bavorsko), Portugalska (vč. květinového ostrova Madeira), Velké Británie, Turecka, Řecka (vč. bájného ostrova Kréta), Rakouska (vč. císařské Vídně a pěší alpské turistiky), Švýcarska, Spojených států amerických, skandinávských zemí (např.Norska, Finska) a na Island.

Naše zájezdy též můžete zakoupit u řady našich provizních prodejců (např. CA Trend Příbram)

Národní parky a přírodní krásy Chorvatska - krátkodobý zájezd

Chorvatsko - to není je letní dovolená u Jaderského moře v některém z nejznámějších letovisek. To jsou také nádherné národní parky, na které je náš zájezd zaměřen. A hlavně mimo sezónu, kdy do Chorvatska mnoho turistů nejezdí.

Program

  1. Den: Odjezd z Prahy v odpoledních hodinách.
  2. Den: Návštěva národního parku PAKLENICA v pohoří VELEBIT. Procházka divokou přírodou kaňonem Velké Paklenice. ZADAR s prohlídkou historického centra. Příjezd na ubytování.
  3. Den: ŠIBENIK (UNESCO) - město s historickým centrem. Výlet do národního parku SLAPOVI KRKY s proslulými vodopády, kaskádami, jezírky. Vodopád Skradinski Buk, zde řeka vytváří terasovité kaskády a na úseku 400 metrů padá do hloubky 45 metrů (možnost koupání).
  4. Den: Výlet do známých letovisek: SPLIT (UNESCO) - staré město, významná muzea, Diokleciánův palác, příjemný městský park, noblesní pobřežní promenáda s kavárnami. TROGIR (UNESCO) - městečko se zachovalým středověkým jádrem, které oplývá množstvím kulturně historických zajímavostí, z nichž nejzajímavější je románská katedrála.
  5. Den: Návštěva známého národního parku PLITVICKÁ JEZERA (UNESCO) s jezírky, vodopády, kaskádami, jejichž romantická nádhera nás přenáší do časů našeho dětství do slavných indiánek o Vinnetouovi.
  6. Den: Příjezd do Prahy v ranních hodinách.

Ubytovnání

Pension

Doprava

Autobusem

Strava

Polopenze

Termíny

DatumDélkaCena od
18. 5. - 23. 5.6 dní6 590,- KčVíce o ceně
Dospělí6 590,-
24. 9. - 29. 9.6 dní6 590,- KčVíce o ceně
Dospělí6 590,-
Neváhejte a objednejte ještě dnes! Objednat zájezd

Cena zahrnuje

  • 3x polopenzi
  • dopravu autobusem
  • průvodce
  • 3x ubytování (2lůžkové pokoje s příslušenstvím)

Fakultativně

  • 1/1 pokoj
  • pojištění léčebných výloh a storna

Rychlý kontakt

CK Mayer + Crocus s.r.o.

Email: ckmayer@iol.cz

Tel: 241 432 483

Méně možností

Filtr - vyberte si zájezd dle vašich kritérií

Země Typ zájezdu Měsíc Typ dopravy
Ubytování Strava Pouze LAST MINUTE?